Pestera
 
Activitati Outdoor
 

Paintball

Paintball-ul este o activitate recreativa, dinamica în care profesia ,vârsta sau conditia fizica nu conteaza, un mod perfect de a scapa de stresul cotidian.Toti practicantii acestui joc îsi dezvolta sentimentul aventurii si spiritul competitional. Factorul decisiv în acest joc este abilitatea de a lua cele mai bune decizii într-un timp foarte scurt si în conditii neobisnuite.
Beneficii:
Paintball-ul este o activitate în care puterea de decizie în momente critice generate de diferitele strategii de joc fac participantii sa devina constienti de atitudinea colegilor realizând astfel o imagine completa a echipei.
 

ATV

Este o activitate spectaculoasa ce nu poate lipsi din programul unei activitati de teambuilding outdoor.
Beneficii:
Dezvolta spiritul de aventura si în acelasi timp îi ajuta pe concurenti sa îsi recapete încrederea în sine.
 

Alpinism

Alpinismul este un sport in care iti explorezi limitele. Este un sport în care te modelezi nu numai din punct de vedere fizic ci si psihic, controlându-ti echilibrul în conditii de efort prelungit si stres, uneori pe ploaie, zapada si chiar soare puternic.
Simte explozia de adrenalina!
Beneficii:
Desi testeaza capacitati individuale contribuie la dezvoltarea echipei prin pur si simplu observarea atitudinilor si reactiilor dezvoltate de colegi. În cadrul activitatilor apare dorinta atingerii unui nivel superior de adaptabilitate; membrii echipei pot afirma ca sunt în stare sa dapaseasca provocari atipice si spectaculoase. Creste încrederea în capacitatile colegilor si respectul reciproc.
 

Caiac

Fie ca este vorba de o stafeta cu echipa voastra, parcurgerea unui traseu cu cautarea unor indicii, coborârea unui râu de munte cu caiacul printre pietre si peisaje salbatice, sau pur si simplu doriti sa aveti parte de relaxare pe un lac linistit si însorit va veti bucura de ingredientele perfecte pentru o zi perfecta în natura pe care nu o veti uita niciodata. Nu aveti nevoie de experienta anterioara pentru a practica aceasta activitate, în schimb trebuie sa va placa apa si sa stiti sa înotati. Instructorii nostri va vor introduce pas cu pas în tainele acestui sport.
Beneficii:
Asumarea rolurilor în echipa si al impactului lor asupra performantei grupului. Bazat pe aptitudini practice dar si pe comunicare si dialog eficient aceasta activitate va scoate în evidenta delegarea rolurilor în echipa.
 

Aero

Fie ca vorbim de zbor la punct fix, zbor liber sau zbor cu motodeltaplanul vorbim de superadrenalina la înaltime si imagini de neuitat. Toate zborurile se desfasoara sub îndrumarea trainerilor specializati.
Beneficii:
Cuvintele cheie ce descriu aceasta activitate sunt: evadare si relaxare.
 

Tir cu arcul

Este un joc distractiv ce poate fi practicat la orice vârsta. Se va începe cu o sesiune de învatare a tehnicii dupa care se vor organiza competitii fie individual fie în echipe.
Beneficii:
Este o activitate în care puterea de concentrare, precizia si minutiozitatea denota valente ce se pot reflecta în activitatea profesionala.
 

Scuba

Cine nu a vrut cel putin o data sa exploreze lumea din adâncul apei? Mirajul este acum la îndemana oricui. Nu trebuie decât sa tragi aer adânc în plamâni si ...sa ne contactezi!
Instructori cu experienta vor tine un curs practic si apoi va vor insoti în lumea subacvatica. În cadrul evenimentului de teambuilding se pot organiza jocuri distractive subacvatice pe echipe.
Beneficii:
Este o activitate inedita care întareste încrederea în sine.
 

Water Rafting

În aceasta activitate neconventionala primeaza munca în echipa în special în alegerea strategiilor. Adrenalina creeaza momente maxime de neuitat.
Beneficii:
Se vor remarca adevarati team lideri care vor coordona strategii si vor mobiliza echipa spre succes.
 

Offroad

O activitate de maxim divertisment si adrenalina. Condusul în conditii extreme te scoate din cotidian si te duce într-o lume plina de aventura. Trebuie sa demonstrezi ca poti sa stapânesti herghelia de sub capota unui 4x4 si sa te lasi condus de imaginatie.
Beneficii:
Testarea abilitatilor în conditii extreme.
 

Jocuri de Teambuilding

Adevaratele echipe se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de încredere, leadership eficient si o asumare de grup a resposabilitatilor. Jocurile de teambuilding sunt ideale pentru consolidarea echipelor. Marile companii internationale si din ce în ce mai mult si cele din tara noastra practica aceste jocuri ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta unica si de neuitat angajatilor.
Beneficii:
Planificare strategica si cooperare, construirea încrederii si delegarea responsabilitatilor, leadership, asumarea rolurilor în cadrul echipei,dezvoltarea capacitatilor de comunicare..si buna dispozitie!